HERBA MUNA ASY SYIFA DAN KELENGKAPAN BERSALIN

Jom Sembang dan Tinggalkan Jejak

HAJAR SHOP DESTINASI/PILIHAN TEPAT UNTUK PRODUK KESIHATAN ANDA SEISI KELUARGA

1. Anda boleh membuat belian tanpa perlu kemana-mana,pilihan di hujung jari anda,pilih,order dan bayar.

2. Produk anda akan dihantar terus seperti alamat yg anda nyatakan dalam email/sms tanpa perlu memandu ke kedai dan membelanjakan wang untuk minyak kereta serta parking.

3. Jimat masa dan tenaga anda untuk membeli produk keperluan anda.

4. Traffic jam,kedai dah tutup,hujan dan KETEPIKAN sebarang permasalahan yg lain kerana anda boleh berurusan dengan HAJAR SHOP bila-bila masa sahaja walau dimana jua anda berada.

5. Semoga Produk-produk Kesihatan di HAJAR SHOP dapat memenuhi keperluan anda untuk seisi keluarga.



6. Barang Halal,Harga Berpatutan,Semoga mendapat Keredhaan ALLAH s.w.t



7. Pilihan di hujung jari anda, JANGAN BERLENGGAH LAGI JOM TENGOK

MACAM-MACAM ADA N ORDER SEKARANG

Lokasi HAJAR/MESRA SHOP;

1137/2A Blok D

Politeknik Sultan Mizan Zainal Abidin

KM 8 Jalan Paka-Dungun

23000 Dungun, Terengganu

Email/YM : wmolyna@yahoo.com

Tel/SMS : 012-9542464 @ 09-8454008

PENGUMUMAN KENAIKAN HARGA BARU PRODUK KAPSUL MAS

Assalamualaikum, salam sejahtera semua.

Terlebih dahulu, Kami ingin memohon maaf kepada semua pelanggan yg dihormati di atas kenaikan harga sebahagian drp produk kami atas sebab2 yang akan dimaklumkan di bawah.

Semenjak awal promosi besar2an Produk MAS diperkenalkan kpd orang ramai pada tahun 2007 sehingga kini, buat kali pertamanya kami menaikkan harga sebahagian produk MAS yang mana harganya adalah antara yang murah di pasaran berbanding jamu2 lain. Harapan kami, dengan kenaikan sedikit daripada harga asal, dapat membantu MAS khususnya di bahagian pengeluaran untuk terus bertahan meneruskan jualan produk MAS sampai bila2..insya Allah.

Tarikh bermula kenaikan: 1MEI 2011

Sebab kenaikan harga:
Di antara sebab2 kenaikan harga adalah kerana:

1. Utk menampung kos2 bahan mentah (herba segar/kering) yang mana harganya semakin meningkat di pasaran dan semakin sukar diperolehi.

2. Utk menampung harga barangan asas produk yang juga semakin meningkat seperti botol, kotak set bersalin, percetakan dan bekas2 produk yang lain.

3. Utk menampung gaji pekerja dan kos2 upah pekerja yang semakin bertambah.

Produk2 terlibat:
Semua yang melibatkan jamu kapsul (botol):
rm25 ke RM30
W.M/35 E.M (customer price/CP)

1. Kacip Fatimah Manjakani
2. Sihat Wanita

3. Sihat Lelaki
4. Anti athma
5. Kencing Manis.
6. Gout.
7. Kesuburan wanita
8. Buasir
9. Pelangsing

10. Set Kesuburan wanita :RM100 ke RM110
(W.M)/RM120(E.M)


11. Set Lengkap Bersalin (Besar):RM180 ke RM190 (W.M)/RM205 (E.M)

12. set Lengkap Bersalin (Kecil):RM130 ke RM140 (W.M)/RM155 (E.M)

13. Set Seri Pengantin
RM135 ke RM140 (W.M)/RM150 (E.M)


14. Set Bersalin Pakej:

PAKEJ 1

SET BERSALIN (K) +TUNGKU+ TANGAS @PENCUCI @JAMU PERIUK

HARGA ASAL JUALAN (C.P)=RM240 W.M/RM255 E.M
HARGA SELEPAS LESS=RM230 W.M/RM245 E.M
LESS=RM10

PAKEJ 2

SET BERSALIN (B) +TUNGKU+ TANGAS @PENCUCI @JAMU PERIUK

HARGA ASAL JUALAN (C.P)=RM290 W.M/RM305 E.M
HARGA SELEPAS LESS=RM280 W.M/295 E.M
LESS=RM10

PAKEJ 3

SET BERSALIN (B)+ TUNGKU+ BENGKUNG

HARGA ASAL JUALAN (C.P)=RM325 W.M/RM340 E.M
HARGA SELEPAS LESS=RM315 W.M/RM330 E.M
LESS=RM10


PAKEJ 4

SET BERSALIN (K)+ TUNGKU+ BENGKUNG

HARGA ASAL JUALAN (C.P)=RM275 W.M/RM290 E.M
HARGA SELEPAS LESS=RM265 W.M/RM280 E.M
LESS=RM10


*harga baru
*Harga Sabah/ Sarawak adalah BERBEZA dengan harga Sem. Msia bermula MEI 2011 kerana perbezaan kos penghantaran

PRODUK2 KESIHATAN DAN KECANTIKAN LAIN

PRODUK    HARGA RM
SET CONFINE MUM LEESA FORMULA
TABLET HARUAN 49.00
TABLET PERAWAN  75.00
GINGER CREAM 55.00
BODY CONTOUR GEL (PEK 50GM) 30.00
BODY CONTOUR GEL (PEK 100GM) 55.00
BENGKUNG CORRECTUER 49.00
MINYAK TELON 12.00
UNCANG MAS COTEK (15 UNCANG) 29.00
PEK TUNGKU HERBA (1 TUNGKU) 40.00
PEK TUNGKU HERBA (2 TUNGKU) 75.00
CONFINEMUM SET A 215.00
CONFINEMUM SET B 260.00
CONFINEMUM SET PREMIUM 350.00


PROGRAM DIET BIODEX
DTOXY 88.00
SUPREME DIET 90.00
BODY CONTOUR GEL 35.00
BEAUTEA 32.00
I-COVER 49.90
(HARGA 1 SET) 294.90




PROGRAM KEHAMILAN BIODEX (PKB)
DTOXY 88.00
BODY CONTOUR GEL 35.00
BEAUTEA 32.00
SUPREME DIET 90.00
WOMAN LOBATA 138.00
NONI CHEWABLE TABLET 32.00
LIQUID MANJA PRUNE 58.00
TIGHT LA HONEY 59.90
SKYHERBS HONEY 59.90


SET BERSALIN BIODEX
SUPREME DIET 90.00
SUSU Igc 98.00
LIQUID MANJA PRUNE 58.00
TIGHT LA HONEY 59.90
I-COVER 49.90
(HARGA 1 SET) 355.80
SET KECANTIKAN ERIESYA
GARAM MANDIAN ERIESYA (TIMUN) 19.90
GARAM MANDIAN ERIESYA (KUNYIT) 19.90
GARAM MANDIAN ERIESYA (ASAM JAWA) 19.90
WHITENING CREAM 3 IN 1 26.90
SABUN HERBA IBU BERSALIN 35.00
MINYAK KELAPA DARA
MINYAK KELAPA DARA ASLI 40.00
MINYAK KELAPA DARA MADU 40.00
MINYAK KELAPA DARA LELAKI 35.00
KAPSUL MINYAK KELAPA DARA + HABBATUSSAUDA 40.00
KAPSUL MINYAK KELAPA DARA   40.00
TONIK RAMBUT KELAPA DARA LELAKI (T-POLO) 40.00
TONIK RAMBUT KELAPA DARA WANITA (T-HUGO) 40.00
NATURAL SOAP MINYAK KELAPA DARA 25.00
LOSYEN KELAPA DARA 35.00
LOSYEN POWER 3 LINES 50.00
LOSYEN KAMAR SUTERA 50.00
PRODUK-PRODUK LAIN
AURASERI 68.00
AURAGENIUS 88.00
LOSYEN MUSTAJAB PATI HALIA 22.00
LOSYEN MUSTAJAB EXTRA HOT 24.00
LOSYEN MUSTAJAB PATI HALIA LIMAU NIPIS 24.00
MUSTAJAB MINI PACK 3 IN 1 48.00
BAJU PELANGSING INFRARED ETERNAL 120.00
SABUN PAYUNG MAHKOTA 29.00
SAUNA PANTS (termasuk penghantaran up to 3kg) 99.00
SET SAUNA MYRA (termasuk penghantaran, tambahan brg akan dikenakan tambahan charge) 410.00
SET SAUNA DIVA (termasuk penghantaran, tambahan brg akan dikenakan tambahan charge) 480.00
SET SAUNA EZY FIR (termasuk penghantaran, tambahan brg akan dikenakan tambahan charge) 680.00
CHARCOAL SLIMMING SUIT (5 IN 1)  250.00
SARUNG LENGAN INFRARED 50.00
FIR WAIST TRIMMER  40.00
TUNGKU MODEN (penghantaran ke lembah klang/bandar utama sahaja) 60.00
SABUN BREAST FIRMING 10.00
SLIMMING & FIRMING GEL SOAP 10.00
FOOT DETOX PATCH (10pcs FREE 1pc) 20.00




GAMBAR DAN KETERANGAN SETIAP PRODUK BOLEH  LAYARI











































































































































KeTeNangaN

CARA MEMBUAT PESANAN DAN BAYARAN

Proses Jual Beli Mudah Je. ikuti Langkah2 dibawah

1) NAMA:

2) ALAMAT:

3) NO TEL:

4) JENIS PRODUK:

5) KUANTITI:

Email kepada saya butiran di atas:

wmolyna@yahoo.com

atau SMS/TEL : 012-99542464 / 09-8454008

Tunggu saya REPLLY email/sms anda, kemudian bolehlah

(TRANSFER AKAUN / CASH DEPOSIT / BANK IN) ke dalam salah Satu Akaun yang tertera di bawah ni, NO AKAUN AKAN DIMAKLUMKAN MELALUI EMAIL/SMS





Harap maklum.

PENGHANTARAN

  • Penghantaran dibuat pada hari isnin dan khamis melalui pos laju, parcel dan courier
  • Sekiranya proses penghantaran tidak pada hari tersebut anda akan saya maklumkan
  • Kos pos akan dimaklumkan setelah pemilihan barang disahkan
  • Kami akan memaklumkan proses penghantaran setelah pembayaran diterima masuk
  • Nombor tracking anda akan saya maklumkan melalui email / cxbox mesra shop


A). POSLAJU




RM6 - Sem. M'sia utk 500g pertama

RM 1 utk tambahan 250g berikutnya.


RM8 - Sarawak utk 500g pertama

RM 1.50 utk tambahan 250g berikutnya.


RM8- Sabah utk 500g pertama

RM 2 utk tambahan 250g berikutnya.


B). POS PARCEL




Pos parcel with tracking number

(Hanya sedikit insurance cover jika berlaku kerosakan barang-1.5% shj)


Local Delivery Standard

Sampai antara 3-7 hari bekerja


C). POS EKSPRESS
sampul RM2.50

sampul RM3

sampul RM4


D).COURIER

kos kurier adalah RM6.70 utk 3kg pertama bagi semenanjung malaysia(bandar2 utama). sabah & sarawak akan dikenakan harga berlainan**

PERHATIAN!!!!!!

PEMBELIAN BARANG MUDAH ROSAK/ FRAGILE:

*Pengguna dinasihatkan utk memilih poslaju kerana ada insuran jika berlaku kerosakan barang.

*Parcel tiada insuran.
* Risiko kerosakan diperjalanan tidak ditanggung oleh pihak kami.

PERIKSA BARANG SEBELUM TERIMA

* SILA PASTIKAN ANDA PERIKSA TERLEBIH DAHULU BARANGAN yang di terima dari pihak pos sebelum anda menandatangani borang penerimaan pengeposan tersebut (especially barangan FRAGILE, kaca, seramik, etc)

*Anda dinasihatkan tidak menandatangani borang penerimaan tersebut sekiranya
i) anda lihat kotak remuk / terbuka / koyak / rosak / etc
ii) anda dapati barang-barang tersebut rosak / pecah / patah

BARANG ROSAK/ PECAH:

ANDA DIMINTA BUAT LAPORAN di mana2 pejabat poslaju terdekat berkenaan barangan yg rosak tersebut dengan secepat yg mungkin bagi tujuan tuntutan insurans / gantian \

SILA HUBUNGI POS CARE LINE 1-300 - 300 - 300 sekiranya terdapat sebarang masalah / kelewatan dan juga untuk sebarang pertanyaan.


**ATAU ANDA BOLEH ISI PESANAN DI ORDER FORM HAJAR SHOP**

Name:
Address:
Email Address:
Phone Number:
Item code & quantity:
Payment menthod: CIMB
MAYBANK
BANK ISLAM

Type of Postage: POSLAJU
POS EKSPRESS
POS PARCEL
ANY QUESTIONS?? PLEASE WRITE HERE

This form powered by Freedback

Pelangi Petang

Kumeniti awan yang kelabu
Kutempuhi lorong yang berliku
Mencari sinar yang menerangi
Kegelapanku

Kupercaya pasti suatu masa
Sang suria kan menyinar jua
Membawa harapan yang menggunung
Bersamanya...

Engkau tiba bagaikan pelangi
Tak bercahya namun kau berseri
Tapi cukup menghiburkan
Hati ini

Seharian waktu bersamamu
Tak terasa saat yang berlalu
Bagai pelangi petang kau kan pasti
Pergi jua...