HERBA MUNA ASY SYIFA DAN KELENGKAPAN BERSALIN

Jom Sembang dan Tinggalkan Jejak

HAJAR SHOP DESTINASI/PILIHAN TEPAT UNTUK PRODUK KESIHATAN ANDA SEISI KELUARGA

1. Anda boleh membuat belian tanpa perlu kemana-mana,pilihan di hujung jari anda,pilih,order dan bayar.

2. Produk anda akan dihantar terus seperti alamat yg anda nyatakan dalam email/sms tanpa perlu memandu ke kedai dan membelanjakan wang untuk minyak kereta serta parking.

3. Jimat masa dan tenaga anda untuk membeli produk keperluan anda.

4. Traffic jam,kedai dah tutup,hujan dan KETEPIKAN sebarang permasalahan yg lain kerana anda boleh berurusan dengan HAJAR SHOP bila-bila masa sahaja walau dimana jua anda berada.

5. Semoga Produk-produk Kesihatan di HAJAR SHOP dapat memenuhi keperluan anda untuk seisi keluarga.



6. Barang Halal,Harga Berpatutan,Semoga mendapat Keredhaan ALLAH s.w.t



7. Pilihan di hujung jari anda, JANGAN BERLENGGAH LAGI JOM TENGOK

MACAM-MACAM ADA N ORDER SEKARANG

Lokasi HAJAR/MESRA SHOP;

1137/2A Blok D

Politeknik Sultan Mizan Zainal Abidin

KM 8 Jalan Paka-Dungun

23000 Dungun, Terengganu

Email/YM : wmolyna@yahoo.com

Tel/SMS : 012-9542464 @ 09-8454008

PENGUMUMAN KENAIKAN HARGA BARU PRODUK KAPSUL MAS

Assalamualaikum, salam sejahtera semua.

Terlebih dahulu, Kami ingin memohon maaf kepada semua pelanggan yg dihormati di atas kenaikan harga sebahagian drp produk kami atas sebab2 yang akan dimaklumkan di bawah.

Semenjak awal promosi besar2an Produk MAS diperkenalkan kpd orang ramai pada tahun 2007 sehingga kini, buat kali pertamanya kami menaikkan harga sebahagian produk MAS yang mana harganya adalah antara yang murah di pasaran berbanding jamu2 lain. Harapan kami, dengan kenaikan sedikit daripada harga asal, dapat membantu MAS khususnya di bahagian pengeluaran untuk terus bertahan meneruskan jualan produk MAS sampai bila2..insya Allah.

Tarikh bermula kenaikan: 1MEI 2011

Sebab kenaikan harga:
Di antara sebab2 kenaikan harga adalah kerana:

1. Utk menampung kos2 bahan mentah (herba segar/kering) yang mana harganya semakin meningkat di pasaran dan semakin sukar diperolehi.

2. Utk menampung harga barangan asas produk yang juga semakin meningkat seperti botol, kotak set bersalin, percetakan dan bekas2 produk yang lain.

3. Utk menampung gaji pekerja dan kos2 upah pekerja yang semakin bertambah.

Produk2 terlibat:
Semua yang melibatkan jamu kapsul (botol):
rm25 ke RM30
W.M/35 E.M (customer price/CP)

1. Kacip Fatimah Manjakani
2. Sihat Wanita

3. Sihat Lelaki
4. Anti athma
5. Kencing Manis.
6. Gout.
7. Kesuburan wanita
8. Buasir
9. Pelangsing

10. Set Kesuburan wanita :RM100 ke RM110
(W.M)/RM120(E.M)


11. Set Lengkap Bersalin (Besar):RM180 ke RM190 (W.M)/RM205 (E.M)

12. set Lengkap Bersalin (Kecil):RM130 ke RM140 (W.M)/RM155 (E.M)

13. Set Seri Pengantin
RM135 ke RM140 (W.M)/RM150 (E.M)


14. Set Bersalin Pakej:

PAKEJ 1

SET BERSALIN (K) +TUNGKU+ TANGAS @PENCUCI @JAMU PERIUK

HARGA ASAL JUALAN (C.P)=RM240 W.M/RM255 E.M
HARGA SELEPAS LESS=RM230 W.M/RM245 E.M
LESS=RM10

PAKEJ 2

SET BERSALIN (B) +TUNGKU+ TANGAS @PENCUCI @JAMU PERIUK

HARGA ASAL JUALAN (C.P)=RM290 W.M/RM305 E.M
HARGA SELEPAS LESS=RM280 W.M/295 E.M
LESS=RM10

PAKEJ 3

SET BERSALIN (B)+ TUNGKU+ BENGKUNG

HARGA ASAL JUALAN (C.P)=RM325 W.M/RM340 E.M
HARGA SELEPAS LESS=RM315 W.M/RM330 E.M
LESS=RM10


PAKEJ 4

SET BERSALIN (K)+ TUNGKU+ BENGKUNG

HARGA ASAL JUALAN (C.P)=RM275 W.M/RM290 E.M
HARGA SELEPAS LESS=RM265 W.M/RM280 E.M
LESS=RM10


*harga baru
*Harga Sabah/ Sarawak adalah BERBEZA dengan harga Sem. Msia bermula MEI 2011 kerana perbezaan kos penghantaran

SET ASAS BERSALIN DCL

Selepas melahirkan anak, kebanyakan wanita sudah pasti akan mengadu bahawa tubuh badan mereka sudah 'lari'. Tubuh mereka tidak lagi seperti mereka masih anak dara. Selepas bersalin, mulalah terasa tubuh menggelember, longgar sana sini. Itu belum lagi termasuk lemak yang terkumpul di bahagian tubuh.
Pada ketika ini mulalah ada yang mengambil pil-pil kurus dan mengikuti program-program menguruskan badan di pusat-pusat kecantikan di sana-sini. Ada yang berjaya dan ada juga yang kekal seperti itu walaupun duit telah keluar beribu-ribu.

Sebenarnya, tidak mustahil bagi seseorang wanita itu untuk mengembalikan kecantikan dan kelangsingan tubuh mereka. Jika mereka mengikut amalan tradisional seperti berpantang atau mengambil produk-produk bersalin, terutamanya selepas sahaja bersalin, mungkin tubuh mereka akan langsing semula. Apa yang penting adalah kesungguhan dalam diri mereka untuk melakukannya.
Bagi anda yang ingin sihat dan langsing dalam proses berpantang, SET BERSALIN DCL adalah jalan penyelesaian yang terbaik.

Tidak seperti set-set bersalin yang lain, set bersalin DCL bukanlah jamu sebaliknya ia adalah makanan tambahan yang memberikan tenaga dan memperbaiki sistem dalaman badan anda setelah bersalin. SET BERSALIN DCL sangat sesuai untuk wanita masa kini ataupun wanita bandar yang tidak gemar atau sukar untuk menelan jamu yang dikatakan pahit.


Set lengkap bersalin DCL terdiri daripada :-
1) Red Guara Cafe
- membantu meningkatkan bekalan oksigen dalam badan (pernafasan)
- menambah kebolehan mendapatkan tenaga
- meningkatkan kesan hormon
- membuang angin dalam badan
18 sachet X 20gm RM22.00
 
2) Be-One Multi Gel
- membantu memecahkan lemak (perampingan)
- menghilangkan selulit
- memulih sengal-sengal badan dan sakit sendi
- membantu memanaskan badan
- baik untuk tujuan mengurut
- menghilangkan 'stretch mark' atau kesan di perut akibat mengandung
- boleh juga dijadikan sebagai param
100 gm RM44.50
 
3) Madu Amazing
- menyumbang kepada pembinaan kesihatan yang baik
- memberi tenaga segera, stamina dan daya fikir
- menyembuh luka-luka dalaman dan luka akibat pembedahan
- memulihkan fungsi system peranakan
- kuatkan struktur darah
290 mg RM45.00

4) Bidadari
- kandungan madu dapat membekalkan tenaga yang diperlukan dan mempertingkatkan system imunisasi badan
- sirih mengatasi masalah angin dalam badan, lemah badan, membantu membina rahim dan sistem peranakan
- kacip fatimah, menguatkan rahim serta mengetatkan faraj
- akar serapat baik untuk membina rahim, mengetatkan faraj dan meningkatkan system kemutan
- kurma membaiki system saraf, tekanan, meningkatkan tenaga seksual
- manjakani dapat membantu mengatasi keputihan, anti kanser dan mengetatkan faraj
- asam jawa dapat membantu pengeluaran peluh dan melangsingkan badan
- jarum emas mampu meningkatkan kesihatan dan tenaga seksual
250 ml RM53.00
 
5) Nu Age
- mempertingkatkan ketahanan badan
- mempermudah dan percepatkan proses pengaliaran air dalam badan
- mempercepatkan proses penyembuhan
- membantu sel menjadi normal - membekal oksigen terhadap sel
- menambah daya tahan semulajadi
- menambah keupayaan seksual
- mengurangkan keletihan dan menambah tenaga
- meningkatkan semua fungsi organ system badan
- berupaya menambah air susu badan
15 sachet x 3gm RM78.00  

6) Stokin Bio-Energy
Stokin Bertenaga-Bio diperbuat daripada kain kapas berkualiti dan ianya mengandungi Bio Seramik yang dapat mengeluarkan pancaran inframerah jarak jauh. Pancaran inframerah jarak jauh dapat merangsangkan bahagian-bahagian tapak kaki dan menggalakkan peredaran darah. Ia juga membantu mencegah pembiakan bakteria dan menyingkirkan bau kaki yang busuk serta melegakan gatal-gatal di tapak kaki. Ia merupakan produk penjagaan kesihatan yang baik untuk seisi keluarga.

Fungsi-fungsi Stokin Bertenaga-Bio
- Membantu menggalakkan peredaran darah dan mempertingkatkan konstitusi serta kekuatan tubuh manusia
- Dapat membantu melegakan kekejangan otot dengan berkesan
- Mencegah pembiakan bakteria, menghilangkan bau busuk, melegakan gatal-gatal dan pendekorteksan kaki
- Dapat menyerap peluh dengan cepat dan berkesan, supaya kaki sentiasa kering dan selesa
RM38.00

PROMOSI PAKEJ BERSALIN DCL
Madu Amazing (bernilai RM45.00)
Nuage (bernilai RM78.00)
Red Guara Cafe (bernilai RM22.00)
Bidadari 375ml (bernilai RM77.00)
Be-One Multigel (bernilai RM44.50)
Stokin Bio-Energy (bernilai RM38.00)
Keahlian Seumur Hidup DCL (bernilai RM50.00) + 104.5PV

KINI HANYA RM290.00, TERMASUK PENGHANTARAN...

KeTeNangaN

CARA MEMBUAT PESANAN DAN BAYARAN

Proses Jual Beli Mudah Je. ikuti Langkah2 dibawah

1) NAMA:

2) ALAMAT:

3) NO TEL:

4) JENIS PRODUK:

5) KUANTITI:

Email kepada saya butiran di atas:

wmolyna@yahoo.com

atau SMS/TEL : 012-99542464 / 09-8454008

Tunggu saya REPLLY email/sms anda, kemudian bolehlah

(TRANSFER AKAUN / CASH DEPOSIT / BANK IN) ke dalam salah Satu Akaun yang tertera di bawah ni, NO AKAUN AKAN DIMAKLUMKAN MELALUI EMAIL/SMS





Harap maklum.

PENGHANTARAN

  • Penghantaran dibuat pada hari isnin dan khamis melalui pos laju, parcel dan courier
  • Sekiranya proses penghantaran tidak pada hari tersebut anda akan saya maklumkan
  • Kos pos akan dimaklumkan setelah pemilihan barang disahkan
  • Kami akan memaklumkan proses penghantaran setelah pembayaran diterima masuk
  • Nombor tracking anda akan saya maklumkan melalui email / cxbox mesra shop


A). POSLAJU




RM6 - Sem. M'sia utk 500g pertama

RM 1 utk tambahan 250g berikutnya.


RM8 - Sarawak utk 500g pertama

RM 1.50 utk tambahan 250g berikutnya.


RM8- Sabah utk 500g pertama

RM 2 utk tambahan 250g berikutnya.


B). POS PARCEL




Pos parcel with tracking number

(Hanya sedikit insurance cover jika berlaku kerosakan barang-1.5% shj)


Local Delivery Standard

Sampai antara 3-7 hari bekerja


C). POS EKSPRESS
sampul RM2.50

sampul RM3

sampul RM4


D).COURIER

kos kurier adalah RM6.70 utk 3kg pertama bagi semenanjung malaysia(bandar2 utama). sabah & sarawak akan dikenakan harga berlainan**

PERHATIAN!!!!!!

PEMBELIAN BARANG MUDAH ROSAK/ FRAGILE:

*Pengguna dinasihatkan utk memilih poslaju kerana ada insuran jika berlaku kerosakan barang.

*Parcel tiada insuran.
* Risiko kerosakan diperjalanan tidak ditanggung oleh pihak kami.

PERIKSA BARANG SEBELUM TERIMA

* SILA PASTIKAN ANDA PERIKSA TERLEBIH DAHULU BARANGAN yang di terima dari pihak pos sebelum anda menandatangani borang penerimaan pengeposan tersebut (especially barangan FRAGILE, kaca, seramik, etc)

*Anda dinasihatkan tidak menandatangani borang penerimaan tersebut sekiranya
i) anda lihat kotak remuk / terbuka / koyak / rosak / etc
ii) anda dapati barang-barang tersebut rosak / pecah / patah

BARANG ROSAK/ PECAH:

ANDA DIMINTA BUAT LAPORAN di mana2 pejabat poslaju terdekat berkenaan barangan yg rosak tersebut dengan secepat yg mungkin bagi tujuan tuntutan insurans / gantian \

SILA HUBUNGI POS CARE LINE 1-300 - 300 - 300 sekiranya terdapat sebarang masalah / kelewatan dan juga untuk sebarang pertanyaan.


**ATAU ANDA BOLEH ISI PESANAN DI ORDER FORM HAJAR SHOP**

Name:
Address:
Email Address:
Phone Number:
Item code & quantity:
Payment menthod: CIMB
MAYBANK
BANK ISLAM

Type of Postage: POSLAJU
POS EKSPRESS
POS PARCEL
ANY QUESTIONS?? PLEASE WRITE HERE

This form powered by Freedback

Pelangi Petang

Kumeniti awan yang kelabu
Kutempuhi lorong yang berliku
Mencari sinar yang menerangi
Kegelapanku

Kupercaya pasti suatu masa
Sang suria kan menyinar jua
Membawa harapan yang menggunung
Bersamanya...

Engkau tiba bagaikan pelangi
Tak bercahya namun kau berseri
Tapi cukup menghiburkan
Hati ini

Seharian waktu bersamamu
Tak terasa saat yang berlalu
Bagai pelangi petang kau kan pasti
Pergi jua...